Rijlessen Dordrecht

Rijlessen in Dordrecht bij Autorijschool Aqua

Autorijles in Dordrecht waarbij je vlot en vloeiend leert rijden, vol zelfvertrouwen. Dat is Autorijschool Aqua. Of je nu 16,5 bent en via 2toDrive je rijbewijs wilt halen, een spoedcursus volgt omdat je snel je rijbewijs nodig hebt of als je eens een keer op latere leeftijd beter wilt leren rijden met een opfriscursus: het kan allemaal bij onze rijschool in Dordrecht. De rijlessen worden gegeven in een schakelauto, maar we hebben ook een automaat tot onze beschikking. Ons uitgangspunt is dat je plezier moet hebben in het rijden. Dat lukt door ons maatwerk en de stapsgewijze manier om de basis aan te leren. Want dankzij de goede basis, heb je straks een rijbewijs voor het leven dankzij Autorijschool Aqua in Dordrecht.

Rijlessen in Dordrecht ook voor de motor

Wil je in Dordrecht snel zelfstandig leren motorrijden? Meld je dan aan bij Rijschool Aqua. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jij zo snel mogelijk zelf op de motor kunt rijden. Bij veel rijscholen zie je dat de technieken voor het AVB (voertuigbeheersing) alleen op een afgesloten terrein worden aangeleerd. Als je van de rijschool daarheen moet rijden, dan mag je dat veelal niet zelf doen. Rijschool Aqua staat daar anders in: wij rijden als het even kan met jou via de openbare weg naar dat terrein, zodat je daarmee ook al snel ervaring krijgt. Bij onze rijschool kun je na de introductieles kiezen voor verschillende opleidingen: 5-daagse spoedcursus, 8-daagse spoedcursus of 10-weekse compacte cursus. Uiteraard gaan we voor het pakket dat het beste bij jou past, bij onze rijschool in Dordrecht.

Theorieles bij Autorijschool Aqua Dordrecht

Autorijschool Aqua bespreekt tijdens de rijlessen in Dordrecht ook veel theorie in de auto. We bieden je een theorieboek aan en je kunt via de computer leren, maar in de praktijk kom je ook ontzettend veel theorie tegen. Je ziet tijdens het rijden bijvoorbeeld heel veel verschillende verkeersborden of situaties. Onderweg kan het dus zomaar voorkomen dat je even een theoretische vraag krijgt. Doordat je zo’n moment de situatie ervaart, is het ook makkelijker om het te onthouden voor je theorie-examen. Op die manier proberen we de theorie levend te maken voor jou bij rijlessen bij Autorijschool Aqua in Dordrecht.

Contactgegevens

Adresgegevens

Arentsburg 31
3328 TA Dordrecht

E-mail

info@autorijschoolaqua.nl

Bel ons

06-41523654