Over ons

Rijschool Aqua voor rijlessen in Dordrecht

Bij Autorijschool Aqua in Dordrecht hebben we als motto: Je rijexamen is het tussenstation, je rijbewijs is voor het leven. Daarom leren wij jou écht auto- of motorrijden. Je leert uiteraard de examenstof, maar we zorgen er ook voor dat je alles meekrijgt wat na het halen van je rijbewijs van belang is. Je wordt dus een volwaardige bestuurder na je rijlessen bij onze rijschool in Dordrecht. Dat gebeurt allemaal in een ontspannen en laagdrempelige omgeving. Je moet rijden met plezier, dus een eigen muziekje, veel geduld en zo nu en dan een grapje zijn geheel vanzelfsprekend tijdens je rijlessen in Dordrecht.

Ervaren instructeurs bij rijschool in Dordrecht

De rijlessen in Dordrecht en omgeving van Autorijschool Aqua worden gegeven door ervaren instructeurs, met meer dan vijftien jaar ervaring. We hebben zowel een mannelijke als vrouwelijke instructeur, waardoor je kunt kiezen wat jij prettiger vindt. Daarnaast zijn we gecertificeerd om mensen met faalangst rijles te geven. We kunnen zelfs privélessen inplannen, op het moment dat het voor jou erg spannend is om met een medeleerling op de achterbank te rijden. In die zin stemmen we de rijlessen altijd af op de kandidaat, omdat iedereen ook z’n eigen leerwensen en –tempo heeft. Daar houden we dus altijd rekening mee bij onze rijschool in Dordrecht.

Examen doen via Autorijschool Aqua

Na de gratis proefles van Autorijschool Aqua in Dordrecht, krijg je te horen hoeveel rijlessen je naar schatting nodig hebt en hoe lang je daarover gaat doen. Daarnaast krijg je een schema wanneer je opgaat voor je theorie, je tussentijdse toets en je praktijkexamen. Daarnaast houden we per les een instructiekaart bij, zodat je altijd weet hoe ver je bent in je opleiding en wat je hebt gedaan. De tussentijdse toets is handig omdat je slagingspercentage bij je praktijkexamen omhoog gaat: de examinator heeft je al gezien en noteert je verbeterpunten. Bovendien doe je al ervaring op met het CBR. En dat komt dus mooi van pas tijdens je echte praktijkexamen, waar je kunt laten zien hoe je zelfstandig, vlot en vloeiend kunt rijden dankzij de lessen van Autorijschool Aqua in Dordrecht.

Contactgegevens

Adresgegevens

Arentsburg 31
3328 TA Dordrecht

E-mail

info@autorijschoolaqua.nl

Bel ons

06-41523654