Motorrijschool Dordrecht

Autorijles in Dordrecht bij Autorijschool Aqua

Het vinden van een goede motorrijschool in Dordrecht en omgeving is natuurlijk erg belangrijk wanneer je besloten hebt dat je wil gaan beginnen met het volgen van motorrijlessen. Motorrijden is voor veel mensen toch een beetje spannend, dus daarom is het dan ook van cruciaal belang om een motorrijschool te vinden die past bij jou. Daarom nemen we bij Autorijschool Aqua dan ook ruimschoots de tijd om kennis met jou te maken en om te zorgen dat jij met een comfortabel gevoel op de motor stapt.

Aangezien het bij een motor natuurlijk niet mogelijk is om naast je te zitten tijdens de rijlessen, nemen we nog meer de tijd om te zorgen dat jij je op je gemak voelt wanneer je op de motor zit. Dit doen we onder andere door goed te blijven communiceren, maar ook door je te laten zien dat de wereld niet in stort wanneer je een kleine fout maakt. Daarnaast hebben we ook meer dan 15 jaar ervaring in het vak, waardoor we ook erg goed weten wat er door jouw hoofd zal gaan wanneer je begint met rijlessen. Natuurlijk is iedereen anders, maar vaak kunnen onze instructeurs erg goed inschatten wat iemand op dat moment lijkt te voelen.

Gratis proefrijles

Om nog maar een extra mogelijkheid te bieden om een positief gevoel bij ons te creëren, bieden wij ook nog eens een gratis proefles aan. Dit doen we zodat je niet puur op je gevoel hoeft af te gaan wanneer het aankomt op het kiezen van een motorrijschool. Je kan ons direct beoordelen over hoe wij te werk zijn gegaan tijdens jouw eerste rijles en welke gevoelens dit bij je heeft opgeroepen. Mocht achteraf blijken dat we geen match zijn, dan is dat uiteraard totaal geen probleem. Al blijkt uit onze ervaring wel dat iedereen heel positief is na een proefles.

Mocht je interesse hebben in het beginnen met het volgen van motorrijlessen bij Rijschool Aqua, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je direct alle informatie die nodig is om aan de slag te gaan, en beantwoorden ook al jouw vragen. Mocht je al overtuigd zijn dan kun je eenvoudig online een gratis proefles aanvragen. Dit kan eenvoudig door een kort formulier in te vullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen met jou. We hopen je snel te mogen verwelkomen op jouw proefles!

Contactgegevens

Adresgegevens

Arentsburg 31
3328 TA Dordrecht

E-mail

info@autorijschoolaqua.nl

Bel ons

06-41523654